Kijken, kijken maar geen "Leads"? BGeus.com webmarketing genereerd leads
Duidelijk bovenaan in de zoekmachine van Google?
Persoonlijk webdesign en ook nog volledig Mobiel!
Web marketing

Bied de klant die informatie waar hij naar op zoek is.

Een hoge positie in zoekmachines draagt bij aan de merkbeleving. De hoogste posities genereren veruit de meeste bezoekers. De juiste combinatie van organische en betaalde posities zorgt voor de beste performance.

Wat is zoekmachine marketing?

Zoekmachinemarketing (SEM)  is een vorm van pullmarketing. De klant gaat door middel van zoekmachines en / of internetgidsen zelf op zoek naar een product of dienst. De kunst is om de website daar op te enten.

Zoekmachinemarketing is zeer belangrijk. Dit aangezien meer dan twee vijfde van de internetgebruikers na het invoeren van een zoekopdracht enkel de eerste resultatenpagina bekijkt. Een kwart kijkt zelfs niet verder dan de eerste vijf resultaten. Bezoekers kijken vaak alleen ‘boven de vouw’ van een webpagina.

Zoekmachine Adverteren (SEA)
Betaalde posities worden Search Engine Advertising (SEA) genoemd. Met advertentiecampagnes wordt de juiste boodschap op de gewenste zoektermen vertoond. Per klik wordt een vergoeding betaald aan Google.

Het is dus zeer belangrijk "hoe" je een website bouwt, schrijft en promoot. Wij weten hier alles van, en leren dit jou ook graag! Mail ons info@bgeus.com

Wordt u al gevonden?

U wilt graag dat uw diensten gevonden worden op het web

Wat is mobile marketing?

Hoe word ik gevonden in zoekmachines?

BGeus zorgt dat u mobiel gevonden wordt